Pizzeria i stockholm

Låt en pizza på Klarabergsgatan bli en viktig del av receptet på en lyckad dag eller kväll i Stockholm. Här kan du njuta av traditionell Pan Pizza med lite tjockare botten. Vi har även andra varianter, som vår tunna surdegspizza, som allt fler har upptäckt. På Klarabergsgatan är det nära till både T-centralen och Sergels Torg och det mesta som Stockholms innerstad har att erbjuda. Hos oss kan du äta en bit medan du väntar på din avgång, ta en lunch medan du gör ärenden i city eller när ni är ett gäng som vill koppla av med en after work på kvällen. Vi är en pizzeria med fullständiga rättigheter och avslappnad stämning.

Se aktuella öppettider här

Pizza Hut stockholm har MER ÄN BARA PIZZA

Om du eller någon i ditt sällskap vill äta något annat än en pizza har vi många goda alternativ på menyn. Om du har speciella kostpreferenser eller önskemål så kan vi oftast tillgodose dem. På Pizza Hut kan du beställa:

Hela menyn för Pizza Hut på Klarabergsgatan finns här

vi har take away pizza

Du vet väl att du kan äta pizza hemma hos dig eller någon annan plats än på pizzerian? Du kan beställa pizzan via telefon, hemsidan eller i vår egen app och komma och hämta den. Vi erbjuder också hemkörning i samarbete med Foodora. Beställ din pizza här så skickar vi den till dig!

PIZZA HUT PASSAR FÖR EN AFTER WORK

Vi är en pizzeria med generösa öppettider och ni är varmt välkomna hit till oss för en kul och prisvärd After Work. Vi har givetvis fullständiga rättigheter. Här kan du se öppettiderna för din lokala pizzeria.

Vår goda pizza
PAN PIZZA Vår klassiska originalpizza med frasiga kanter och fluffig botten. Small / Kids: 4 slice - 19 cm Medium: 6 slice - 26 cm Large: 8 slice - 33 cm
TUNNA KRISPIGA PIZZOR Vår goda riktigt tunna pizza gjord på surdegsbotten.
CHEESY CRUST Tunnare large pizza med härliga vitlökssmakande mozzarellafyllda kanter. Storlek: 33 cm
GLUTENFRI Vår goda glutenfria botten, bakad med majsmjöl.