Lunch i Västerås

Letar du efter en god lunch i Västerås? Hos oss på Pizza Hut kan du njuta av en generös lunchbuffé, beställa en god pizza eller välja något helt annat från vår à la carte-meny. Avnjut maten i vår lunchrestaurang i Västerås, eller beställ take away-lunch till riktigt bra pris. Vi erbjuder även hemkörning hela vägen fram till din ytterdörr!

Testa vår generösa lunchbuffé i Västerås

Om du är sugen på en riktigt stor lunch kan vi rekommendera vår lunchbuffé i Västerås. På buffén finns alltid fem olika pizzor med varierande bottnar och toppings, och du får även plocka på dig sallad från vår fräscha salladsbuffé. För dig som inte äter kött finns det naturligtvis ett vegetariskt alternativ också. I kostnaden för buffén ingår dessutom kaffe, te och dricka.

Brukar du bli sötsugen efter maten? Då kan du köpa till en smaskig efterrätt från vår meny. Vi erbjuder allt från mjukglass till Chocolate chip cookies och lyxig milkshake gjord på den finaste glassen från Ben & Jerry’s. Eller varför inte köpa amerikanska pannkakor?

Ät dagens lunch i Västerås eller ta med dig maten hem

Vår lunchrestaurang i Västerås ligger praktiskt belägen på Stockholmsvägen. Om du varit på shoppingtur i området eller kommer körandes längs E18 är det alltså enkelt att svänga in till oss för att unna dig en riktigt god lunch. Här kan du avnjuta maten i en lugn och trivsam miljö.

Om du hellre äter din mat i Västerås vackra omgivningar eller på hemmaplan erbjuder vi grymma deals på Take Away-lunch. Beställ via appen och plocka upp maten i vår restaurang, eller beställ hemkörning för att få lunchen levererad till ytterdörren. 

Vår breda meny innehåller mycket mer än bara pizza

För oss på Pizza Hut är det viktigt att erbjuda något för alla smaker och behov. Du är därför varmt välkommen till oss om du letar efter vegetarisk lunch i Västerås, och vi har såklart även glutenfria alternativ. Om du ska luncha med barn kan du också räkna med ett billigare pris! Vi erbjuder billigare lunch för alla barn under 10 år som äter i vår restaurang.

På vår meny finns både tunnare surdegspizza och tjockare Pan pizza med ett stort urval toppings. Utöver pizza kan du även välja bland andra rätter. Om du inte är sugen på pizza kan du till exempel beställa:

  • Matiga sallader

  • Kryddiga kycklingvingar med dippsås

  • Chicken BLT Sandwich

  • Krispiga Pommes frites