Pizzeria i Sundsvall

Lockar det med en pizza i Sundsvall så hittar du oss på Pizza Hut strategiskt placerade i Skönsberg mellan Sundsvalls City och Norrlands största köpcentrum, Birsta City. Här kan du kombinera shopping med goda pizzor, eller göra ett stopp på vägen om du är hungrig och passerar genom Sundsvall. Här kan du njuta av traditionell Pan Pizza med lite tjockare botten. Vi har även andra varianter, som vår tunna surdegspizza, som allt fler har upptäckt. Pizza Hut i Skönsberg i Sundsvall ligger precis intill OKQ8. Pizza Hut är ett bra val både för dig som är riktigt hungrig eller dig som är sugen på en After Work. Här finns så många valmöjligheter att alla blir nöjda. Dessutom har vi fullständiga rättigheter om du vill dricka något gott till din pizza i Sundsvall.

Se aktuella öppettider här

pizza hut sundsvall har MYCKET MER ÄN BARA PIZZA

Om du eller någon i ditt sällskap vill äta något annat än en pizza i Sundsvall har vi många goda alternativ på menyn. Om du har speciella behov eller önskemål så kan vi oftast tillgodose dem. På Pizza Hut kan du beställa:

Hela menyn för Pizza Hut i Sundsvall finns här

BESTÄLL HEM MAT FRÅN PIZZA HUT

Du vet väl att du kan äta pizza hemma hos dig eller någon annan plats än på pizzerian? Du kan beställa pizzan i vår egen app och komma och hämta den. Vi erbjuder också hemkörning i samarbete med Foodora. Beställ din pizza här så skickar vi den till dig!

PIZZA HUT PASSAR FÖR EN AFTER WORK

Vi är en pizzeria med generösa öppettider och ni är varmt välkomna hit till oss för en kul och prisvärd After Work. Vi har givetvis fullständiga rättigheter. Här kan du se öppettiderna för din lokala pizzeria.

Vår goda pizza
PAN PIZZA Vår klassiska originalpizza med frasiga kanter och fluffig botten. Small / Kids: 4 slice - 19 cm Medium: 6 slice - 26 cm Large: 8 slice - 33 cm
SAN FRANSISCO Vår härliga surdegsbotten med ursprung från San Francisco. Tunn, krispig och fantastisk god. Storlek: 28 cm
CHEESY CRUST Tunnare large pizza med härliga vitlökssmakande mozzarellafyllda kanter. Storlek: 33 cm
GLUTENFRI Vår goda glutenfria botten, bakad med majsmjöl.