Pizzeria i Uppsala

Om du är sugen på att äta en pizza i Uppsala är Pizza Hut alltid ett säkert kort. Här kan du njuta av traditionell Pan Pizza med lite tjockare botten. Vi har även andra varianter, som vår tunna surdegspizza, som allt fler har upptäckt. Vår pizzeria i Uppsala ligger i Gränby, nära Nyby och Österleden. Perfekt läge om du bor eller gör dina ärenden i den delen av stan men också lämpligt för dig som kör genom Uppsala längs Österleden och som vill äta något på vägen. Hos oss på Pizza Hut i Uppsala finns så många valmöjligheter att alla blir nöjda. Dessutom har vi fullständiga rättigheter om du vill dricka något gott till din pizza i Uppsala.

PIZZA HUT UPPSALA HAR MER ÄN BARA PIZZA

Om du eller någon i ditt sällskap vill äta något annat än en pizza har vi många goda alternativ på menyn. Om du har speciella behov eller önskemål så kan vi oftast tillgodose dem. På Pizza Hut kan du beställa:

BESTÄLL HEM MAT FRÅN PIZZA HUT

Pizza Hut i Uppsala erbjuder takeaway så att du kan välja om du vill äta pizza hemma hos dig eller på någon annan plats än vår pizzeria i Uppsala. Du kan beställa pizzan i vår egen app och komma och hämta den. Vi erbjuder också hemkörning i samarbete med Foodora.

PIZZA HUT PASSAR FÖR EN AFTER WORK

Vi är en pizzeria med generösa öppettider och ni är varmt välkomna hit till oss för en kul och prisvärd After Work. Vi har givetvis fullständiga rättigheter.

Vår goda pizza
PAN PIZZA Vår klassiska originalpizza med frasiga kanter och fluffig botten. Small / Kids: 4 slice - 19 cm Medium: 6 slice - 26 cm Large: 8 slice - 33 cm
SAN FRANSISCO Vår härliga surdegsbotten med ursprung från San Francisco. Tunn, krispig och fantastisk god. Storlek: 28 cm
CHEESY CRUST Tunnare large pizza med härliga vitlökssmakande mozzarellafyllda kanter. Storlek: 33 cm
GLUTENFRI Vår goda glutenfria botten, bakad med majsmjöl.