Lunch i Uppsala

Vill du äta lunch i Uppsala? Här på Pizza Hut kan du välja dagens lunch från vår varierande meny där du hittar allt från våra berömda pizzor till våra nyttiga sallader och olika smårätter. Känn dig välkommen att luncha i vår välbelägna lunchrestaurang i Gränby i Uppsala där det är nära till det mesta. Du har även möjlighet att beställa en Take Away-lunch som du kan med hem eller äta någon annanstans.

Prova vår stora lunchbuffé i Uppsala

Om du är extra hungrig eller vill ha en lunch med flera olika komponenter som du väljer själv kommer du att uppskatta vår generösa lunchbuffé i Uppsala. Välj mellan flera olika sorters pizza med goda toppings och en välsmakande salladsbuffé.

Även du som är ute efter en vegetarisk lunch i Uppsala kommer att kunna komponera en god och mättande måltid då en pizza alltid är vegetarisk på vår buffé. Dessutom ingår alltid:

  • Dricka till maten

  • Kaffe eller te

  • Sallad

Om du vill avrunda din lunch i Uppsala med något sött kan du välja en av våra uppskattade efterrätter. Vi har bland annat glass, milkshakes och pannkakor.

En lunchrestaurang i Uppsala med bra läge

Nära vår restaurang, i Gränbystaden, har du tillgång till ett stort antal butiker. Pizza Hut är en levande mötesplats, inte minst för studenter. Förutom att du kan äta pizzabuffé som dagens lunch i Uppsala har vi en à la carte-meny med rätter som kyckling och sallad. 

Håll utkik efter våra erbjudanden om du vill äta en bra lunch i Uppsala till ett riktigt förmånligt pris. Du kan till exempel beställa en Take Away-lunch via vår app och sedan hämta maten i vår restaurang. Vi erbjuder även hemkörning. 

Valfrihet är viktigt för dig som ska äta dagens lunch i Uppsala

Vi på Pizza Hut har som mål att kunna erbjuda något för alla. Du kan alltid välja mellan flera olika toppings och vi har även alternativ för vegetarianer och dig med glutenallergi. Förutom våra klassiska Pan pizzor – som är kända världen över – har vi även tunnare pizzor för dig som föredrar det. Om du inte vill äta pizza hittar du alltid mycket annat gott på vår meny, till exempel frasiga kycklingvingar med dipp. Om du tänker äta lunch i Uppsala tillsammans med barn så har vi en särskild meny för dem. Barn under 10 år som äter i restaurangen äter till rabatterat pris!