Pizzeria i Norrköping

Undrar du var du kan äta en riktigt god pizza i Norrköping? Kom till vår mysiga pizzeria och njut av några av världens mest berömda pizzor. Här kan du njuta av traditionell Pan Pizza med lite tjockare botten. Vi har även andra varianter, som vår tunna surdegspizza, som allt fler har upptäckt. Pizza Hut i Norrköping ligger vid Ingelsta shoppingområde – som brukar kallas för en av de viktigaste mötesplatserna i hela Östergötland.

Se aktuella öppettider här

MYCKET MER ÄN BARA PIZZA

Om du eller någon i ditt sällskap vill äta något annat än en pizza i Norrköping har vi många goda alternativ på menyn. Om du har speciella behov eller önskemål så kan vi oftast tillgodose dem. På Pizza Hut kan du beställa:

Hela menyn för Pizza Hut i Norrköping finns här

BESTÄLL HEM MAT FRÅN PIZZA HUT

Du vet väl att du kan äta pizza hemma hos dig eller någon annan plats än på pizzerian? Du kan beställa pizzan i vår egen app och komma och hämta den. Vi erbjuder också hemkörning i samarbete med Foodora. Beställ din pizza här så skickar vi den till dig!

PIZZA HUT PASSAR FÖR EN AFTER WORK

Vi är en pizzeria med generösa öppettider och ni är varmt välkomna hit till oss för en kul och prisvärd After Work. Vi har givetvis fullständiga rättigheter. Här kan du se öppettiderna för din lokala pizzeria.

Vår goda pizza
PAN PIZZA Vår klassiska originalpizza med frasiga kanter och fluffig botten. Small / Kids: 4 slice - 19 cm Medium: 6 slice - 26 cm Large: 8 slice - 33 cm
SAN FRANSISCO Vår härliga surdegsbotten med ursprung från San Francisco. Tunn, krispig och fantastisk god. Storlek: 28 cm
CHEESY CRUST Tunnare large pizza med härliga vitlökssmakande mozzarellafyllda kanter. Storlek: 33 cm
GLUTENFRI Vår goda glutenfria botten, bakad med majsmjöl.