PIZZERIA I VÄXJÖ

Är du sugen på att äta pizza i Växjö så kom in till oss på Pizza Hut. Här kan du njuta av traditionell Pan Pizza med lite tjockare botten. Vi har även andra varianter, som vår tunna surdegspizza, som allt fler har upptäckt. Vår pizzeria ligger på Handelsvägen, i närheten av många varuhus och butiker. Här kan du ta en paus och äta en god lunch, eller en god middag senare på eftermiddagen eller kvällen.

MYCKET MER ÄN BARA PIZZA

Om du eller någon i ditt sällskap vill äta något annat än en pizza i Växjö har vi många goda alternativ på menyn. Om du har speciella behov eller önskemål så kan vi oftast tillgodose dem. På Pizza Hut kan du beställa:

  • Glutenfri mat
  • Vegetariska rätter
  • Veganska alternativ

BESTÄLL HEM MAT FRÅN PIZZA HUT

Du vet väl att du kan äta pizza hemma hos dig eller någon annan plats än på pizzerian? Du kan beställa pizzan i vår egen app och komma och hämta den. Vi erbjuder också hemkörning i samarbete med Foodora.

PIZZA HUT PASSAR FÖR EN AFTER WORK

Vi är en pizzeria med generösa öppettider och ni är varmt välkomna hit till oss för en kul och prisvärd After Work. Vi har givetvis fullständiga rättigheter.

Vår goda pizza
PAN PIZZA Vår klassiska originalpizza med frasiga kanter och fluffig botten. Small / Kids: 4 slice - 19 cm Medium: 6 slice - 26 cm Large: 8 slice - 33 cm
TUNNA KRISPIGA PIZZOR Vår goda riktigt tunna pizza gjord på surdegsbotten.
CHEESY CRUST Tunnare large pizza med härliga vitlökssmakande mozzarellafyllda kanter. Storlek: 33 cm
GLUTENFRI Vår goda glutenfria botten, bakad med majsmjöl.