Lunch i Stockholm City

Funderar du på var du ska äta lunch i Stockholm? Hos oss på Pizza Hut kan du alltid räkna med en trevlig atmosfär, varierad meny och riktigt bra priser. Du är varmt välkommen att slå dig ner i vår restaurang, eller beställa take away-lunch att avnjuta i huvudstadens vackra omgivningar. Vi erbjuder även hemkörning om du föredrar att äta maten på hemmaplan.

Vi erbjuder en stor lunchbuffé i Stockholm

För dig som är sugen på en riktigt stor lunch i Stockholm erbjuder vi på Pizza Hut en enastående lunchbuffé. Här får du inte bara väldigt mycket mat för pengarna – du får även möjlighet att testa pizzor som du kanske aldrig smakat på förut. Till dagens lunch i Stockholm dukar vi upp fem olika pizzasorter, och du får naturligtvis äta precis hur mycket du vill.

På vår lyxiga lunchbuffé i Stockholm finns alltid ett vegetariskt alternativ, och i kostnaden för buffén ingår även sallad, dricka, kaffe och te. Brukar du vilja avsluta med något sött efter maten? Då kan du kolla in vår efterrättsmeny och köpa till något smaskigt – exempelvis mjukglass, milkshake, amerikanska pannkakor eller en nybakad kaka med chokladbitar.

Köp dagens lunch i Stockholm och ta del av grymma deals

Vår lunchrestaurang i Stockholm ligger på Norrmalm, med närhet till såväl Centralstationen som T-centralen och flera stora hotell. Oavsett om du bor i stan, har vägarna förbi på ett jobbärende eller är på semester så är restaurangen väldigt praktiskt belägen när du blir sugen på lunch.

Eller du kanske vill ta med dig maten och äta någon annanstans? Vi erbjuder grymma rabatter till dig som väljer att köpa Take Away-lunch. Beställ din mat i appen och hämta upp den i restaurangen, eller unna dig hemkörning hela vägen fram till ytterdörren.

God lunch för alla behov och smaker

Är du på jakt efter glutenfri, barnvänlig eller vegetarisk lunch i Stockholm? Hos oss på Pizza Hut finns något välsmakande för alla. Här hittar du tjockare Pan pizza och tunnare surdegspizza, samtidigt som du kan välja och vraka bland olika toppings och tillbehör. Vi erbjuder även glutenfria alternativ, och billigare lunch till alla barn under 10 år som äter i vår restaurang.


Kurrar magen efter något annat än pizza? Oroa dig inte, vi har mängder av alternativ! På vår stora och varierade à la carte-meny hittar du till exempel:

  • Kycklingsallad

  • Chicken BLT Sandwich

  • Kycklingvingar med olika dippsåser

  • Krispiga pommes frites