https://app.easyweb.se/2262/pages/folder/186011

Lunch på Södermalm

Ska du käka lunch på Södermalm? Hos oss på Pizza Hut kan du ta del av flera bra erbjudanden, bland annat vid just lunchtid. Här kan du äta dig riktigt mätt på vår lunchbuffé, unna dig en smaskig pizza eller beställa något helt annat från vår stora à la carte-meny. Om du föredrar att äta någon annanstans erbjuder vi även take away-lunch och hemkörning.

Testa vår generösa lunchbuffé på Södermalm

Visst låter det härligt att få hugga in på en stor pizzabuffé? På vår lunchbuffé på Södermalm betalar du ett fast pris, och sedan får du äta precis hur mycket pizza du vill. Här dukar vi upp fem olika sorters pizzor varje dag, inklusive ett vegetariskt alternativ. Vi har dessutom en stor salladsbuffé där du kan plocka på dig en fräsch sallad som tillbehör.

I priset för buffén ingår dricka, kaffe och te, och om du skulle vilja avsluta din måltid med något sött har vi flera goda efterrätter som du kan köpa till. Vad sägs om en lyxig milkshake gjord på fin glass från Ben & Jerry’s? Eller en saftig kaka med riktigt stora chokladbitar?

Ät dagens lunch på Södermalm eller beställ take away

Vår lunchrestaurang på Södermalm ligger centralt belägen på Götgatan. Oavsett om du nyss avslutat en shoppingtur, har ett jobbärende eller bor i området är det mycket enkelt att svänga in på vår restaurang för att fylla på dina energinivåer. Om du väljer att slå dig ner i lunchrestaurangen kan du räkna med att få avnjuta din lunch i en trevlig och lugn miljö.

Om du hellre äter din lunch någon annanstans finns det också grymma erbjudanden att ta del av. Vi erbjuder flera bra deals på Take Away-lunch, och erbjuder även hemkörning.

Vi erbjuder barnvänlig och vegetarisk lunch på Södermalm

Letar du efter barnvänlig eller vegetarisk lunch på Södermalm? Hos oss på Pizza Hut finns goda alternativ för alla. Vi har både glutenfri och vegetarisk lunch på menyn, och erbjuder dessutom billigare lunch till alla barn under 10 år som äter i vår restaurang.

Vårt pizzautbud är brett och varierat – här kan du välja en färdigkomponerad pizza eller skapa en helt egen variant genom att välja bland olika bottnar och toppings. Vi erbjuder både tjocka Pan pizzor som tillverkas på amerikanskt vis, och tunnare surdegspizzor med härligt krisp. Om du inte är sugen på pizza har vi också en bred à la carte-meny med exempelvis:

  • Sallader

  • Kycklingvingar med god dippsås

  • Krispiga pommes frites

  • Chicken BLT Sandwich