FAQ

Vanliga frågor och svar.

Hur mycket kostar pizza hut's lunchbuffé?

På våra restauranger i Stockholm City (Hötorget/Sergel, Klarabergsgatan och Götgatan) kostar lunchen 129kr för vuxna. På övriga restauranger kostar lunchbuffén 119kr. Barn 2-10 år äter för halva priset. Glassbuffén ingår i barnbuffén. 


vad har pizza hut för glutenfria alternativ?

Vi har alla pizzor som går att välja som glutenfria, sallad med grillad kyckling, grekisk sallad, samt pommes frites. 


har pizza hut hemkörning?

Vi har hemkörning via våra leverantörer: Foodora, Uber Eats och Bolt. 


Hur jobbar pizza hut med hygienrutiner?

Vi sköter hygienen genom att tvätta händerna regelbundet, vilket är mer hygieniskt än att använda handskar som tenderar att ge en falsk trygghet. 


Hur stor är en large pizza på pizza hut?

En Large Pizza på Pizza Hut är 10st. slice:ar. 


När kom pizza hut till sverige?

Pizza Hut kom till Sverige år 1987. 


har pizza hut fullständiga rättigheter?

Alla våra restauranger i Sverige har fullständiga rättigheter och serverar öl, cider, vin och starksprit. Det tillsammans med vår fantastiska och omtyckta pizza samt andra rätter, gör ert besök komplett. 


Var finns pizza hut i sverige?

I Sverige finns det 25 Pizza Hut-restauranger: Stockholm (Barkarby, Bromma, Götgatan, Hallunda, Haninge, Heron City, Hötorget, Stockholm City, Rotebro, Solna, Sundbyberg, Täby), Göteborg, Borås, Jönköping, Halmstad, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Örebro, Sundsvall, Karlstad, Norrköping, Växjö och Borlänge. 


när serveras pizza hut's lunchbuffé?

Alla vardagar fram till kl. 15. 


Vilka öppettider har pizza hut?

Vi har olika öppettider på olika restauranger anpassat till område och storlek på restaurangen. Se öppettider för respektive restaurang här


Vad ingår i pizza hut's fredagsbuffé?

Se vad som ingår i vår fredagsbuffé här


kan man ha barnkalas på pizza hut?

Pizza Hut har inte barnkalas som koncept, däremot kan du boka bord för större sällskap via vårt bokningssystem här. Alternativt kan du mejla till info@pizzahut.se och göra en förfrågan om att ha barnkalas på Pizza Hut.  


hur gör pizza hut sina pizzor?

Processen för att få fram en Pan Pizza på Pizza Hut tar 24 timmar. Vi förvarar degen nedkyld under specifika timmar innan vi använder den. Degen ska jäsas, kylas, och hanteras varsamt innan det är dags för den att gotta till sig i ugnen. Vi använder råvaror av högsta kvalité som är certifierade av YUM.  


var hittar jag info om pizza hut's kostinfo?

Du hittar all information om vår kostinfo, näringsinformation, samt allergener här. 


Vad är julbord på Pizza Hut?

På fredagar och lördagar den 1 - 23 december 2023 serverar vi julbord på vårt vis. På julbordet hittar ni en mix av pizzor, kycklingvingar, vitlöksbröd, pannkakor, glass och mycket annat gott.