Lunch i Jönköping

Planerar du att äta lunch i Jönköping? Då är du välkommen till vår trevliga restaurang. På Pizza Hut har vi mycket att erbjuda på lunchen. Du kan välja en av våra klassiska pizzor eller komponera en tallrik med flera olika slices och sallad från vår stora buffé. 

Unna dig en prisvärd måltid på vår lunchbuffé i Jönköping

På vår lunchbuffé i Jönköping kan du garanterat äta dig mätt eftersom du får ta så mycket du vill. Vi dukar fram flera pizzavarianter med olika toppings och olika bottnar. Välj om du vill njuta av våra klassiska Pan pizzor med tjock botten eller tunnare varianter bakade på surdeg. Självklart kan du även blanda båda sorterna om du äter lunch i Jönköping hos oss. Om du vill avstå från kött hittar du alltid ett vegetariskt alternativ på vår lunchbuffé. 

Äter du lunchbuffé i Jönköping ingår även följande i kostnaden:

  • Kaffe eller te

  • Vår stora stora salladsbuffe

  • Måltidsdryck

Salladsbuffén består av många olika grönsaker och andra ingredienser. Vill du äta efterrätt som avrundning på en lunch i Jönköping så går det också bra. Vi har även läckra alternativ som American pancakes och Milkshake.

Ät på vår lunchrestaurang i Jönköping eller beställ hem

I Jönköping ligger vår restaurang nära köpcentret A6. Det innebär att du kan äta hos oss i samband med att du shoppar loss eller gör ärenden. Det är också smidigt att ta en dagens lunch i Jönköping om du reser genom staden och behöver fylla på med ny energi. 

Om du föredrar att äta din lunch hemma, ute eller någon annanstans har vi fina erbjudanden på Take Away-lunch. Hämta maten hos oss och ät dagens lunch i Jönköping där det passar dig. Du kan även välja hemkörning om du vill ha en lunch i Jönköping bekvämt levererad hela vägen fram till din dörr eller arbetsplats.

Det finns mycket annat än pizza på menyn

Vårt pizzautbud är legendariskt och vi har toppings för alla olika smaker. Du kan även hitta ett bra alternativ om du är glutenallergiker. Om du skulle vara sugen på något annat än pizza en dag kan du välja bland många andra rätter. Vi erbjuder bland annat:

  • Matiga och goda sallader

  • Kycklingvingar med kryddig dipp

  • Chicken BLT Sandwich

  • Krispiga pommes frites


Om du ska luncha med barn under 10 år är det bra att veta att de äter lunch i Jönköping till ett lägre pris och att de kan välja bland rätterna i vår särskilda barnmeny.