Lunch i Karlstad

Om du vill äta en god och prisvärd lunch i Karlstad är du alltid välkommen till oss på Pizza Hut. Vår restaurang ligger bra till vid Östra infarten. Vi erbjuder take away och hemkörning men du är naturligtvis också välkommen att slå dig ner i vår bekväma lunchrestaurang.

Testa vår prisvärda lunchbuffé i Karlstad

Vår lunchbuffé i Karlstad är mycket populär. Du kan äta så mycket du vill och välja mellan flera av våra goda pizzor. Vi har inte samma toppings varje dag utan vi vill kunna erbjuda omväxling för våra gäster som ofta äter lunch hos oss. Vi har allt från kryddiga toppings för dig som vill ha en extra het upplevelse till vegetariska alternativ.

När du äter lunchbuffé hos oss på Pizza Hut kan du blanda olika ingredienser och komponera din egen sallad. I priset du betalar för dagens lunch i Karlstad ingår även dricka samt kaffe och te. Den som vill kan välja till en god efterrätt som den perfekta avrundningen på sin lunch i Karlstad.

Välj take away eller ät på vår trevliga lunchrestaurang i Karlstad

Vi serverar inte enbart lunchbuffé utan du kan också välja en större pizza av din favoritsort eller någon annan rätt. Vårt läge vid Östra infarten innebär att det är nära till det mesta och en lunch i Karlstad kan kombineras med till exempel shopping. 

Om du inte vill äta i vår bekväma restaurang kan du hämta maten på plats eller beställa Take Away med appen. Väljer du Take Away har vi ofta grymma deals. Perfekt om du vill äta riktigt god pizza till ett lågt pris under bar himmel en solig dag. Att kunna få mat hemkörd är också en stor fördel när du vill spara tid eller bara ha det så bekvämt som möjligt.

Vi erbjuder mycket mer än våra berömda Pan pizzor

Många förknippar oss med våra legendariska Pan pizzor men idag har vi även pizzor med tunn krispig botten och varianter med ostfylld kant. Allt för att du ska kunna avnjuta en lunch i Karlstad som passar dig. På vår meny hittar du till exempel:

  • Matiga sallader

  • Kryddiga kycklingvingar

  • Pommes frites

  • Chicken BLT Sandwich


Om du ska luncha med barn så kan vi meddela att barn under 10 år äter billigare om ni sitter i restaurangen. Alla ska kunna äta en god lunch i Karlstad, oavsett ålder och smakpreferenser. Även vegetarianer och glutenallergiker hittar trevliga alternativ hos oss.