Lunch i Norrköping

Ska du äta lunch i Norrköping? Då är du varmt välkommen in till oss på Pizza Hut. Vi har ett stort och varierat utbud av färdigkomponerade pizzor, och du kan även skapa en helt egen pizza genom att välja bland mängder av olika toppings och bottnar. Utöver det har vi dessutom en bred à la carte-meny med allt från sallader till kycklingvingar och smörgåsar.

Unna dig en brakmåltid på vår lunchbuffé i Norrköping

Om du är riktigt hungrig kan vi rekommendera vår lunchbuffé i Norrköping. Här dukas dagligen upp fem olika pizzasorter som du får äta precis hur mycket du vill av. För dig som inte äter kött finns det ett vegetariskt alternativ. I kostnaden för lunchbuffén ingår kaffe, te och dricka, och du får gärna plocka på dig fräscha tillbehör från vår salladsbuffé.

Brukar du vilja avsluta din lunch med något sött? Då kan du enkelt köpa till en god efterrätt från vår meny. Här kan du till exempel beställa mjukglass, Chocolate chip cookies, amerikanska pannkakor eller en lyxig milkshake gjord på den finaste glassen från Ben & Jerry’s.

Ät på lunchrestaurangen i Norrköping eller beställ take away

Vår lunchrestaurang i Norrköping ligger praktiskt belägen på Koppargatan. Oavsett om du är på shoppingtur i området eller kommer rullandes längs E4:an är det enkelt att göra en avstickare till vår restaurang. Här kan du fylla energinivåerna i en trevlig miljö!

För dig som föredrar att avnjuta din lunch någon annanstans har vi grymma erbjudanden på Take Away-lunch. Plocka upp maten hos oss och ät dagens lunch i Norrköpings vackra omgivningar, eller beställ hemkörning hela vägen fram till din ytterdörr.

Det finns mycket mer än bara pizza på menyn

Vårt pizzautbud är det vi är kända för – här finner du såväl tjockare Pan pizzor som tunnare surdegspizzor och massor av goda toppings för alla smaker. Om du däremot inte är sugen på pizza kan du välja bland andra goda rätter. Vi erbjuder exempelvis:

  • Matiga sallader

  • Kryddiga kycklingvingar med dipp

  • Chicken BLT Sandwich

  • Krispiga pommes


Om du planerar att luncha med barn kan du räkna med ett billigare pris. Vi erbjuder rabatterad lunch för alla barn under 10 år som äter i restaurangen. Om du är på jakt efter en allergivänlig eller vegetarisk lunch i Norrköping lär du inte heller bli besviken – vi erbjuder både glutenfria och vegetariska alternativ som tillagas med bra råvaror och stor expertis.