Lunch i Täby

Sugen på lunch i Täby? Hos oss på Pizza Hut kan du alltid räkna med grym service, bra priser och en riktigt välsmakande meny. Du är varmt välkommen att slå dig ner i vår populära lunchrestaurang i Täby Centrum, alternativt beställa take away-lunch att äta på valfri plats. Eller varför inte unna dig lyxig hemkörning av lunchen – hela vägen fram till din ytterdörr?

Vår lunchbuffé i Täby är något alldeles extra

Du som är ordentligt hungrig lär inte bli besviken på vår generösa lunchbuffé i Täby. Här får du chansen att äta precis så mycket du orkar till ett fast pris, och dessutom testa på flera sorters pizza vid samma tillfälle. Varje dag dukar vi nämligen upp fem olika pizzor på lunchbuffén i Täby, inklusive ett vegetariskt alternativ. Buffén innehåller både krispiga surdegspizzor och tjockare Pan pizzor med varierande toppings och tillbehör.

När du väljer lunchbuffé ingår sallad, dricka, te och kaffe i kostnaden. Vi erbjuder också ett brett urval efterrätter om du skulle bli sugen på något sött efter lunchen. Du kan till exempel välja att köpa till något av följande:

  • Chocolate chip cookies

  • Amerikanska pannkakor

  • Svenska pannkakor

  • Milkshake

  • Glass

Dagens lunch i Täby – ät på plats eller beställ take away

Du hittar vår trevliga lunchrestaurang i Täby Centrum. Här kan du slå dig ner efter en lång shoppingdag för att avnjuta en riktigt god lunch i lugn och trevlig miljö.

Om du inte känner för att äta din lunch i Täby Centrum, eller helt enkelt har bråttom iväg, kan det vara en god idé att beställa Take Away-lunch istället. Vi erbjuder flera grymma erbjudanden för dig som väljer att ta med dig maten. Ett annat alternativ är att använda vår app för att beställa hemkörning hela vägen fram till din ytterdörr. 

Utforska vår breda och välsmakande meny

Tycker du att det verkar svårt att hitta glutenfri eller vegetarisk lunch i Täby? Hos oss på Pizza Hut kan du beställa båda delar! För oss är det viktigt att erbjuda något för alla smaker och behov. Vi erbjuder dessutom billigare lunch för alla barn under 10 år som äter i vår restaurang.

Pizza är inte för alla, och därför har vi även en bred à la carte-meny med flera andra typer av rätter. Här kan du beställa sallader, smårätter med olika dippsåser, krispiga pommes frites och smörgåsar som naturligtvis förbereds och tillagas på samma kärleksfulla sätt som våra pizzor.