Lunch i Sundbyberg

Vill du avnjuta en god och mättande lunch i Sundbyberg? Hos oss på Pizza Hut kan du välja mellan dina favoritpizzor, eller kombinera din egen med hjälp av olika toppings. Vi erbjuder dessutom en spännande och smakrik à la carte-meny, med något för både stora och små. Du hittar oss i centrala Sundbyberg, på bekvämt avstånd från det mesta som området har att erbjuda.

Ät dig mätt på vår lunchbuffé i Sundbyberg

Är du hungrig och sugen på en god lunch har du hamnat rätt. Vår lunchbuffé i Sundbyberg är både delikat och mättande, och intas i en trevlig och avkopplande atmosfär. Här hittar du flera sorters pizzor, med toppings som varieras från dag till dag. Här kan du alltså äta lunch flera gånger i veckan, och ändå uppleva nya smaker. Vi erbjuder även välsmakande alternativ för dig som vill äta en vegetarisk lunch i Sundbyberg. 

När du betalar för lunchbuffén ingår kaffe, te, läsk samt en härlig sallad i priset. Vill du unna dig något sött och gott efter maten rekommenderar vi att du tittar på vår dessertmeny. 

Dagens lunch på plats i Sundbyberg eller via hemkörning

Vår lunchrestaurang i Sundbyberg är centralt belägen, med närhet till både kollektivtrafik och shoppingstråk. En rejäl lunch hos oss passar därför bra vare sig du är ute och flanerar, är på lunchrast med kollegorna eller på utflykt med barnen. Vill du hellre äta i parken eller någon annanstans, kan du smidigt beställa Take Away via vår app. Du kan också välja att beställa hemkörning för en smidig dagens lunch i Sundbyberg.

Lunchrestaurang i Sundbyberg med något för alla behov

Vi på Pizza Hut är kända vida omkring för våra fantastiska Pan pizzor, med en något tjockare botten. Här hittar du också delikata, tunna surdegpizzor. Vill du eller någon i ditt sällskap hellre äta något annat än pizza, hittar ni alternativ på vår à la carte-meny. Vi erbjuder bland annat:

  • Mättande och goda sallader

  • Krispiga pommes frites

  • Matiga smörgåsar

  • Flera sorters kycklingvingar med dipp.

Hos oss kan både stora och små i familjen äta sig mätta. På vår lunchmeny i Sundbyberg hittar ni flera olika prisvärda alternativ för barn under 10 år. Är någon i familjen eller sällskapet glutenintolerant finns glutenfria alternativ. Ni hittar också flera vegetariska alternativ.