Lunch i Borås

Letar du efter ett schysst ställe där du kan äta lunch i Borås? Hos oss på Pizza Hut kan du välja från ett brett urval pizzor, men också testa andra rätter från vår spännande à la carte-meny. Ät din lunch i en lugn och trevlig miljö på restaurangen, eller beställ take away-lunch till bra pris. Vi erbjuder även hemkörning hela vägen fram till ytterdörren!

Unna dig en stor måltid på vår lunchbuffé i Borås

Om du vill äta en större lunch rekommenderar vi vår lunchbuffé i Borås. Här dukar vi upp fem pizza-sorter varje dag, med ett vegetariskt alternativ. Här kan du avnjuta vår populära Pan pizza som tillagas enligt amerikanska traditioner, eller tunnare surdegspizza med oemotståndlig krisp. Måltidsdryck och sallad ingår i priset, och efter maten erbjuder vi både te och kaffe.

På vår meny finns många goda efterrätter för dig som vill ha något sött efter maten. Du kan till exempel köpa amerikanska pannkakor, milkshake, mjukglass eller Chocolate chip cookies.

Ät lunch i Borås-restaurangen eller unna dig hemkörning

Vår lunchrestaurang i Borås ligger praktiskt belägen på Hultasjögatan, och är smidig att ta sig till från alla delar av staden. Det är också enkelt att göra en avstickare till vår restaurang om du kommer körandes från Ulricehamn eller Göteborg på Öst-Västleden. Beställ din mat på plats eller via appen, och bestäm sedan själv om du vill äta i restaurangen eller ta med dig maten.

Vi erbjuder inte bara grymma erbjudanden för Take Away-lunch, utan även hemkörning. Detta passar perfekt för dig som vill avnjuta lunchen hemma vid ditt eget köksbord.

Vi erbjuder lunch i Borås för alla preferenser och behov

Ska du luncha med barn? Då kan vi meddela att vi erbjuder rabatterad lunch för alla barn under 10 år som äter i vår restaurang. Om du är på jakt efter vegetarisk lunch i Borås finns det också ett flertal valmöjligheter på vår meny, och vi har såklart även glutenfria alternativ. För oss på Pizza Hut är det A och O att det finns smakrika lunchalternativ för alla.

Är du inte pizzasugen? Utöver ett brett urval pizzor med varierande bottnar och toppings har vi många andra goda rätter att erbjuda. Från vår à la carte-meny kan du till exempel beställa:

  • Kycklingvingar av olika slag med goda dippsåser

  • Matiga sallader

  • Krispiga pommes

  • Delikata smörgåsar.