Lunch i Solna

Letar du efter en restaurang med härlig atmosfär där du kan äta lunch i Solna? Vi på Pizza Hut erbjuder flera olika sorters pizza varje dag, och du kan själv komponera ihop din favoritpizza just som du vill ha den. Vi har även andra goda rätter på vår à la carte-meny. Vår restaurang är belägen i ett av Stockholmsområdets största köpcenter, och en lunch här passar perfekt för dig som är shoppingsugen.

Välj mellan flera goda alternativ på vår lunchbuffé i Solna

Vår lunchbuffé i Solna lämnar ingen besviken. Här finns det god mat med något för alla smaker. Hos oss kan du äta dig rejält mätt och samtidigt koppla av i en trivsam miljö, perfekt om du behöver tanka lite energi under shoppingrundan eller arbetsdagen. Lunchen består av pizzor med olika toppings, som du kan välja från efter eget tycke och smak. Självklart finns det alltid alternativ för dig som vill avnjuta en vegetarisk lunch i Solna. 

I priset för vår lunchbuffé i Solna ingår alltid en fräsch sallad, kaffe, te och läsk. Vill du unna dig något sött efter maten, rekommenderar vi att du kikar på vår dessertmeny. 

Besök vår lunchrestaurang i Solna eller beställ hemkörning

Du hittar vår lunchrestaurang i Solna Centrum, ett av Stockholms största köpcentrum. Ett besök hos oss passar alltså utmärkt att kombinera med shopping, men vi är också ett givet utflyktsmål för barnfamiljer eller för en lunch med kollegorna. Vill du hellre ta med dig maten någon annanstans, kan du beställa Take Away smidigt och enkelt via vår app. Dessutom erbjuder vi hemkörning, ett mycket bekvämt alternativ för dig som vill äta i hemmets lugna vrå.

God lunch i Solna med något för alla smaker

Våra Pan pizzor är världsberömda, något vi är mycket stolta över. Pan pizzorna är bakade efter amerikanska förlagor, och uppskattas av både stora och små. Föredrar du tunna, krispiga pizzor bör du testa våra goda surdegpizzor. Vill du hellre äta något helt annat, erbjuder vi flera smarriga alternativ:

  • Olika sorters kycklingvingar

  • Mättande smörgåsar

  • Goda sallader

  • Krispiga pommes frites.


Är det dags för hela familjen att äta lunch i Solna? Mätta och belåtna barn är viktigt för oss på Pizza Hut, och vi erbjuder därför prisvärda alternativ till alla barn under 10 år. Vi har även glutenfria alternativ – prata gärna med vår personal om du har frågor kring allergener i vår mat.