Lunch i Halmstad

Vill du äta en god lunch i Halmstad till ett riktigt bra pris? Då är du välkommen till oss på Pizza Hut. Vi kan erbjuda en lunchmeny med bland annat pizzabuffé. Du äter i bekväma lokaler på Prästvägen. Du kan även välja att ta en Take Away-lunch eller få din lunch i Halmstad levererad till dörren, där du befinner dig.

Njut av vår berömda lunchbuffé i Halmstad

Om du vill kunna äta tills du blir riktigt mätt är vår lunchbuffé i Halmstad ett säkert kort. Den är också ett bra alternativ om vill testa flera av våra berömda pizzor, istället för att välja en större – vilket du naturligtvis också kan göra. Vi har alltid ett vegetariskt alternativ på buffén, och följande ingår i vår buffé på lunchen:

  • Dricka

  • Kaffe

  • Te

  • Vår generösa salladsbuffé

Vi har även efterrätter som milkshakes gjord på glass från Ben & Jerry’s för dig som vill avsluta din lunch i Halmstad med något sött och gott.

Ta med maten hem eller ät på vår lunchrestaurang i Halmstad

På Pizza Hut kan du inte bara äta vår stora lunchbuffé vid lunchtid, utan precis som på kvällarna har vi en meny med många andra rätter. Vi har också flera olika typer av pizzor. Du kan beställa Pan pizza med de berömda, lite tjockare, bottnarna som många förknippar med Pizza Hut. Eller prova någon av våra tunnare pizzor som är bakade på surdeg. Vi har också många alternativ för dig som vill äta något helt annat, som till exempel kycklingvingar med dipp eller en ordentlig sallad.

Många äter hos oss i samband med att de handlar eller gör ärenden på stan. Vår restaurang ligger också bra till om du vill äta dagens lunch i Halmstad i samband med att du kör genom staden och behöver en paus för lunch. Vi har också riktigt bra deals för dig som väljer Take Away-lunch där du hämtar maten hos oss men äter den någon annanstans. Den beställningen kan du göra i appen.

Alla ska kunna hitta en bra dagens lunch i Halmstad

Det är viktigt för oss att ha något för alla. Oavsett hur gammal du är och vad du har för preferenser ska du kunna äta en god lunch i Halmstad hos oss. Barn under 10 år äter extra billigt och kan välja mat från en särskild meny med rätter som nästan alla barn gillar. Även du som är glutenallergiker kan äta lunch i Halmstad på vår restaurang.