Lunch i Bromma

Ska du äta lunch i Bromma? Oavsett om du bor i området eller bara kör förbi med bilen är det enkelt att ta sig till vår fina lunchrestaurang vid Bromma Blocks. Vi på Pizza Hut erbjuder en bred och välsmakande meny för dig som vill äta lunch i Bromma, och om du föredrar take away eller hemkörning kan du såklart räkna med riktigt grymma deals.

Unna dig lunchbuffé i Bromma

Om du är väldigt hungrig kan det vara läge att testa på vår lunchbuffé i Bromma. Här får du inte bara mycket mat för pengarna, utan dessutom en chans att testa på nya smaker. Pizzasorterna på vår buffé varierar från dag till dag, och har olika bottnar och toppings för att garanterat tillgodose alla smakpreferenser. Lunchbuffén har givetvis ett vegetariskt alternativ också!

När du väljer att äta lunchbuffé i Bromma ingår sallad samt dricka, kaffe och te. Om du brukar bli sötsugen efter maten finns det även en mängd goda efterrätter som du kan köpa till. Vad sägs om amerikanska pannkakor, glass eller kanske en milkshake?

Dagens lunch i Bromma – ät på plats eller beställ take away

Om du inte har tid eller lust att äta lunchbuffé kan du istället välja något gott från den vanliga menyn hos oss på Pizza Hut. Du kan välja att äta i lunchrestaurangen alternativt beställa Take Away till riktigt bra pris, och i så fall avnjuta din lunch i Brommas vackra omgivningar.

Eller du kanske vill äta lunch hemma? Då erbjuder vi hemkörning direkt till ytterdörren. Perfekt för dig som vill unna dig god restaurangmat, men inte känner för att lämna hemmet.

Vi erbjuder något välsmakande för alla

Vi på Pizza Hut vill erbjuda något för alla smaker, preferenser och behov. Därför har vi både tunnare surdegspizzor med krispig yta och tjockare Pan pizzor som tillagas på amerikanskt vis. Du finner även ett brett utbud av välsmakande toppings att välja bland. För dig som inte är sugen på pizza har vi även en härlig à la carte-meny med exempelvis:

  • Kycklingvingar

  • Sallader

  • Chicken BLT Sandwich

  • Pommes frites

Är du på jakt efter glutenfri eller vegetarisk lunch i Bromma? Hos oss på Pizza Hut finner du naturligtvis båda delar! Du kan även hitta barnvänliga lunchalternativ. Om ni väljer att äta i restaurangen erbjuder vi billigare lunch i Bromma för alla barn som är under 10 år.