Pizzeria i Bromma

Kom till oss på Pizza Hut vid Bromma Blocks om du är sugen på en pizza i Bromma. Vi gör världens mesta berömda Pan Pizza med den karaktäristiska, lite tjockare botten som många älskar. Vissa tror att det är den enda typ av pizza man kan beställa på en Pizza Hut pizzeria, men faktum är att vi även bakar andra typer av pizzor. Vi vill att alla som älskar pizza lika mycket som vi gör ska kunna få sitt lystmäte. Vår populära SFO-pizza har tunn surdegsbotten och är inspirerad av pizzakulturen i San Francisco. Vi gör också pizzor där vi fyllt kanten med vitlök och mozzarella för en knaprig smaksensation.

Hos oss är du lika välkommen på en pizza som för en rolig After Work, då vi har fullständiga rättigheter. Du hittar oss vid Bromma Blocks, som kan vara Stockholms roligaste köpcentrum. Det är en livlig plats med mycket att göra, från morgon till kväll. 

Se aktuella öppettider här

MYCKET MER ÄN BARA PIZZA

Om du eller någon i ditt sällskap vill äta något annat än en pizza i Bromma har vi många goda alternativ på menyn. Om du har speciella behov eller önskemål så kan vi oftast tillgodose dem. På Pizza Hut kan du beställa:

Hela menyn för Pizza Hut i Bromma finns här

BESTÄLL HEM MAT FRÅN PIZZA HUT

Du vet väl att du kan äta pizza hemma hos dig eller någon annan plats än på pizzerian? Du kan beställa pizzan i vår egen app och komma och hämta den. Vi erbjuder också hemkörning i samarbete med Foodora. Beställ din pizza här så skickar vi den till dig!

PIZZA HUT PASSAR FÖR EN AFTER WORK

Vi är en pizzeria med generösa öppettider och ni är varmt välkomna hit till oss för en kul och prisvärd After Work. Vi har givetvis fullständiga rättigheter. Här kan du se öppettiderna för din lokala pizzeria.

Vår goda pizza
PAN PIZZA Vår klassiska originalpizza med frasiga kanter och fluffig botten. Small / Kids: 4 slice - 19 cm Medium: 6 slice - 26 cm Large: 8 slice - 33 cm
TUNNA KRISPIGA PIZZOR Vår goda riktigt tunna pizza gjord på surdegsbotten.
CHEESY CRUST Tunnare large pizza med härliga vitlökssmakande mozzarellafyllda kanter. Storlek: 33 cm
GLUTENFRI Vår goda glutenfria botten, bakad med majsmjöl.