Pizzeria i Borlänge

Välkommen på pizza i Borlänge mellan dina ärenden i stan eller om du vill göra något kul på kvällen. Här kan du njuta av traditionell Pan Pizza med lite tjockare botten. Vi har även andra varianter, som vår tunna surdegspizza, som allt fler har upptäckt. Pizza Hut i Borlänge ligger mitt i smeten, nära bland annat köpcentret Kupolen.

Mycket mer än bara pizza

Om du eller någon i ditt sällskap vill äta något annat än en pizza i Borlänge har vi många goda alternativ på menyn. Om du har speciella behov eller önskemål så kan vi oftast tillgodose dem. På Pizza Hut kan du beställa:

Beställ hem mat från Pizza Hut

Du vet väl att du kan äta pizza hemma hos dig eller någon annan plats än på pizzerian? Du kan beställa pizzan i vår egen app och komma och hämta den. Vi erbjuder också hemkörning i samarbete med Foodora. Beställ din pizza här så skickar vi den till dig!

Pizza Hut passar för en After Work

Vi är en pizzeria med generösa öppettider och ni är varmt välkomna hit till oss för en kul och prisvärd After Work. Vi har givetvis fullständiga rättigheter.

Vår goda pizza
PAN PIZZA Vår klassiska originalpizza med frasiga kanter och fluffig botten. Small / Kids: 4 slice - 19 cm Medium: 6 slice - 26 cm Large: 8 slice - 33 cm
SAN FRANSISCO Vår härliga surdegsbotten med ursprung från San Francisco. Tunn, krispig och fantastisk god. Storlek: 28 cm
CHEESY CRUST Tunnare large pizza med härliga vitlökssmakande mozzarellafyllda kanter. Storlek: 33 cm
GLUTENFRI Vår goda glutenfria botten, bakad med majsmjöl.