Lunch i Växjö

Om du letar efter en restaurang med en avslappnad atmosfär, där du kan äta en lunch i Växjö, är du välkommen till oss på Pizza Hut. På vår lunchbuffé kan du välja mellan flera olika pizzor varje dag och komponera din egen sallad genom att välja mellan fräscha grönsaker och olika tillbehör. Vi har även flera andra rätter på vår à la carte-meny om du skulle känna för att äta något annat än våra berömda pizzor.

Välj mellan många goda rätter på vår lunchbuffé i Växjö

På vår lunchbuffé i Växjö äter du så mycket du vill och du kan prova pizzor med olika toppings. Vi har också pizzor med olika bottnar. Testa vår klassiska Pan pizza eller en variant med tunn och krispig botten som är bakad på surdeg. Förutom vår stora salladsbuffé ingår även kaffe eller te samt måltidsdryck när du äter lunch i Växjö på Pizza Hut. Vi finns på Handelsvägen och ett stopp för en lunch i Växjö kan passa väl in medan du gör andra saker på stan. 

Ät på vår lunchrestaurang i Växjö eller beställ hemkörning

Våra centralt belägna lokaler bjuder in till ett riktigt skrovmål i lugn och ro, men vi erbjuder även Take Away-lunch till extra lågt pris. Du kan också beställa hemkörning och få lunchen levererad till den plats där du befinner dig. Perfekt om du vill njuta av god mat och inte lägga någon tid på att laga den eller på att ta dig någonstans för att kunna äta. Allt för att du ska kunna äta lunch i Växjö på ett sätt som passar just dig, just nu.

Prisvärd lunch i Växjö med något för alla

Våra Pan pizzor är kända i hela världen och brukar uppskattas av de flesta. Vi vet dock hur viktigt det är att ha en bred meny för att alla ska känna att det finns något de är sugna på att äta. Därför växlar vi mellan olika toppings så att du som ofta äter lunchbuffé hos oss aldrig ska tröttna. Är du typen som har en favoritpizza som du oftast beställer? Det kan du göra även på lunchen, istället för att gå loss på vår buffé med flera olika pizzor. Du som är vegetarian eller glutenallergiker hittar alltid alternativ hos oss.

Vi har även andra rätter som du kan beställa till lunch i Växjö. Testa till exempel:

  • Kycklingvingar med dipsås

  • Chicken BLT Sandwich

  • Matiga sallader

  • Krispiga pommes frites

Barn under 10 år som äter i restaurangen får sin lunch till ett billigare pris.