Lunch i Örebro

Planerar du att äta lunch i Örebro? Vår restaurang på Hagagatan ligger mycket bra till oavsett om du är på genomresa och vill äta en lunchbuffé, eller om du bor i Örebro. Vi erbjuder även hemkörning och take away för dig som vill äta någon annanstans än i våra trevliga lokaler. 

Låt dig väl smaka med vår lunchbuffé i Örebro

Att äta vår lunchbuffé i Örebro innebär att du kan prova pizzor med olika toppings och göra din egen sallad av fräscha grönsaker och andra tillbehör. Om du gillar att äta mycket på lunchen och samtidigt komma billigt undan är detta ett bra alternativ för dig. Vi har många återkommande gäster på vår lunch i Örebro och vi ser till så att de kan äta varierat genom att ha olika toppings olika dagar.

På vår lunchbuffé i Örebro ingår dricka samt te eller kaffe. Om du vill kan du lägga till en smarrig efterrätt som till exempel glass eller amerikanska pannkakor att avnjuta efter måltiden.

Ät dagens lunch i Örebro på plats eller beställ take away

Du kan alltid äta en god måltid i vår lunchrestaurang men du har också möjlighet att beställa Take Away-lunch till ett extra fördelaktigt pris. Även hemkörning är ett alternativ för dig som vill ha en god lunch i Örebro och gärna slipper att laga mat själv. Då kan du äta hemma, på jobbet eller varför inte utomhus ifall det är fint väder?

Vi har något för alla åldrar och smaker

Om du inte känner för att äta lunchbuffé kan du istället välja någon av rätterna från vår meny. Vi kan erbjuda något för alla smaker och åldrar. Har du provat våra lite tunnare surdegspizzor? De kompletterar våra klassiska Pan pizzor med tjock botten – som vi är berömda för världen över. Vi har även pizzor där kanten är fylld med härlig ost. Om du skulle vara sugen på något helt annat än pizza så är det inget problem. Bland övriga rätter du kan äta till lunch i Örebro finns till exempel:

  • Heta kycklingvingar

  • Olika sallader

  • Chicken BLT Sandwich

  • Pommes frites


Vill du äta en glutenfri eller vegetarisk lunch i Örebro? Det hittar du hos oss på Pizza Hut! Vi har även barnvänliga lunchalternativ. Alla barn som är under 10 år kan välja mellan särskilda rätter till ett extra förmånligt pris.