Lunch i Malmö

Om du planerar att äta lunch i Malmö kan du hitta mängder av grymma luncherbjudanden hos oss på Pizza Hut. Vår lunchrestaurang i Malmö ligger vid trafikplats Lockarp, och är alltså enkel att ta sig till oavsett om du kommer från innerstan eller motorvägen. Om du föredrar att äta hemma erbjuder vi även take away, samt hemkörning där maten levereras till dörren.

Prova på vår lunchbuffé i Malmö

Om du vill få så mycket mat som möjligt för pengarna rekommenderar vi varmt att du utforskar vår lunchbuffé i Malmö. Dagens lunch i Malmö ser olika ut från dag till dag – om du vill avnjuta lunchbuffén flera dagar i rad behöver du alltså inte oroa dig för att tröttna på utbudet.

Här får du njuta av såväl kryddstarka som milda, klassiska och nyskapande pizzasorter som tillagas med expertis och bra råvaror. I kostnaden för lunchbuffén ingår även sallad, dricka, kaffe, te och ett vegetariskt lunchalternativ. Om du blir sugen på något sött efter maten är du välkommen att köpa till en smaskig efterrätt, exempelvis milkshake eller pannkakor.

Ta med dig maten eller ät på vår lunchrestaurang i Malmö

En lunchbuffé är inte för alla. För dig som kanske redan vet vad du gillar och vill äta en hel pizza av samma sort erbjuder vi dels färdigkomponerade pizzor, men också möjligheten att skapa en helt egen variant. Välj bland spännande toppings, tillbehör och bottnar! Du kan till exempel beställa en saftig Pan pizza som tillagas på klassiskt amerikanskt vis, eller en tunnare surdegspizza med riktigt krispig yta. Vad föredrar du?

Ett klassiskt val är att lägga din beställning på plats och sedan slå dig ner i vår lunchrestaurang i Malmö. Vi erbjuder även hemkörning, vilket passar perfekt för dig som hellre äter lunchen hemma. Eller varför inte beställa Take Away och sedan avnjuta din lunch under bar himmel i fina Malmö? Vi erbjuder riktigt bra priser på en mängd populära pizzor om du väljer Take Away.

Utforska vår breda och varierade lunchmeny

Alla ska kunna unna sig god lunch i Malmö – oavsett ålder och preferenser. Vi erbjuder därför billigare lunchalternativ för alla barn under 10 år som äter i restaurangen, samt alternativ för dig som letar efter glutenfri eller vegetarisk lunch i Malmö. För dig som inte är sugen på pizza har vi också andra rätter på menyn, exempelvis:

  • Sallader

  • Kycklingvingar

  • Pommes frites

  • Chicken BLT Sandwich