Lunch på Hötorget

Ska du äta lunch på Hötorget? Då är du varmt välkommen till oss på Pizza Hut. Vi har en varierad och välsmakande meny i vår trevliga lunchrestaurang på Hötorget – mitt i centrala Stockholm. Du kan antingen avnjuta din lunch i restaurangen, eller ta del av våra grymma deals på Take Away-lunch. Vi erbjuder även snabb hemkörning för dig som hellre äter hemma.

Ät en smarrig lunchbuffé på Hötorget

Om du är riktigt hungrig och letar efter god lunch på Hötorget erbjuder vi en fantastisk pizzabuffé. Här kan du vara säker på att få mycket mat för pengarna! Vår lunchbuffé på Hötorget kan se olika ut från dag till dag, men innehåller alltid något för precis alla smaker.

På vår lunchbuffé hittar du fem olika pizzor varje dag, med olika bottnar och toppings. Vi erbjuder givetvis ett vegetariskt alternativ också. I kostnaden för buffén ingår alltid sallad, dricka, kaffe och te, och om du skulle bli sötsugen efter lunchen kan du välja att köpa till en god efterrätt. Vad sägs om mjukglass, milkshake eller en nybakad cookie med choklad?

Dagens lunch på Hötorget – ta del av suveräna deals

Utöver lunchbuffén har vi naturligtvis en klassisk meny som du kan beställa från. Många väljer att slå sig ner i vår trevliga lunchrestaurang på Hötorget för att avnjuta sin lunch, men det går också bra att beställa Take Away. Eller varför inte ta del av vår lyxiga hemkörningsservice? Då får du din lunch levererad direkt till ytterdörren!

Genom att beställa Take Away får du inte bara chansen att äta din lunch precis var du vill i vackra Stockholm – du får dessutom ta del av riktigt grymma deals. Du kan beställa din take away-lunch på plats eller genom vår smidiga app, och sedan hämta upp maten själv.

Vi erbjuder lunch på Hötorget för alla smaker och behov

Letar du efter vegetarisk lunch på Hötorget? En restaurang som även erbjuder barnvänliga eller allergivänliga alternativ? På vår meny finns definitivt något för alla. Vi erbjuder till exempel både tjockare Pan pizzor och tunnare surdegspizzor med olika toppings. Om du inte är sugen på pizza finner du också ett brett urval av exempelvis kyckling eller sallad.

Du kan dessutom beställa glutenfri och vegetarisk lunch på Hötorget. Vi erbjuder även lunch till billigare pris för alla barn under 10 år som äter i restaurangen. Hos oss på Pizza Hut kan du helt enkelt vara säker på att få en fantastisk lunchupplevelse – oavsett ålder, behov och preferenser.