Lunch på Heron City

Letar du efter ett bra ställe att äta lunch på Heron City? Vi på Pizza Hut har en stor och varierad meny som passar de allra flesta. Du är varmt välkommen till vår lunchrestaurang på Heron City där du kan avnjuta en riktigt god lunch i trevlig miljö. Vi erbjuder naturligtvis även take away om du hellre vill ta med dig maten hem efter en lång shoppingrunda.

Ät lunchbuffé på Heron City

Är du sugen på en ordentlig braklunch? Vår lunchbuffé i Heron City är det perfekta valet för dig som vill få mycket för pengarna, och inte är rädd för att testa nya smaker. Här dukar vi dagligen upp fem fantastiska pizzasorter – inklusive ett vegetariskt alternativ. Du hittar både tunna surdegspizzor och tjockare Pan pizzor på buffén, och såklart ett brett urval av goda toppings.

När du väljer att betala för pizzabuffé får du naturligtvis äta precis hur mycket du orkar. I kostnaden för lunchbuffén ingår dessutom sallad, dricka, te och kaffe, och om du blir sugen på något extra gott efter maten har vi en varierad efterrättsmeny. Du kan exempelvis köpa till:

  • Glass

  • Amerikanska pannkakor

  • Milkshake av glass från Ben & Jerry’s

  • Chocolate chip cookies

Vi har grymma deals på take away-lunch

Om du väljer att äta i vår lunchrestaurang på Heron City kan du räkna med en lugn och trevlig miljö. Oavsett om du varit på bio, spelat bowling eller unnat dig en shoppingtur är det en god idé att avsluta ditt besök på Heron City genom att fylla på energinivåerna hos oss på Pizza Hut.

Känner du hellre för att äta lunch hemma eller på kontoret? Vi erbjuder fantastiska priser på Take Away-lunch! Beställ din mat på plats i restaurangen eller via appen, och ta sedan med dig maten hem.

Dagens lunch på Heron City – vi erbjuder något för alla

Den breda menyn hos oss på Pizza Hut innehåller något för de flesta behov och preferenser. Här finner du såväl glutenfri som vegetarisk lunch på Heron City, och vi erbjuder dessutom billigare lunch för alla barn under 10 år som äter i lunchrestaurangen.

Utöver vårt breda utbud av pizzor med olika bottnar och toppings har vi en à la carte-meny. Om du inte är särskilt pizzasugen kan du till exempel köpa en sallad, goda smårätter med dippsås eller krispiga pommes frites istället.