Lunch i Hallunda

Är du på jakt efter riktigt god lunch i Hallunda? Vår lunchrestaurang i Hallunda ligger praktiskt belägen mellan Eriksberg och Alby, och passar även perfekt som avstickare när du kommer rullande längs motorvägen. Här kan du välja bland flera välsmakande alternativ i vår trevliga lunchrestaurang, men också beställa take away.

Prova vår goda lunchbuffé i Hallunda

Om du är sugen på en stor lunch i Hallunda kan du med fördel besöka vår lunchbuffé. Här får du testa på alla möjliga sorters pizzor – inklusive vegetariska alternativ – med en fräsch sallad som tillbehör. Lunchbuffén i Hallunda varierar dessutom från dag till dag, så även om du vill besöka oss flera dagar i rad finns det ingen risk att du tröttnar på utbudet.

Dricka, kaffe och te ingår såklart i kostnaden för buffén. Om du skulle bli sugen på något sött efter maten finns det också ett brett utbud av efterrätter att köpa till. Vad sägs om amerikanska pannkakor, eller en milkshake gjord på den finaste glassen från Ben & Jerry’s?

Dagens lunch i Hallunda – ät på plats eller beställ take away

Hos oss på Pizza Hut kan du naturligtvis även beställa mat från en klassisk meny. Unna dig en pizza i precis din smak, några goda smårätter med dipp eller kanske en fräsch sallad att avnjuta i vår fina lunchrestaurang i Hallunda. Ett annat alternativ är att beställa Take Away lunch!

Vi erbjuder grymma deals för dig som vill ta med maten hem till ditt eget köksbord, eller äta dagens lunch under bar himmel i fina Hallunda. Du kan enkelt lägga din beställning via webben eller telefonen, och sedan hämta upp maten i vår restaurang.

Välj och vraka från en varierad lunchmeny

För oss på Pizza Hut är det viktigt att menyn innehåller något för alla. Du kan därför välja bland både tunna surdegspizzor och tjockare Pan pizzor med mängder av goda toppings. Vi har också ett brett urval av exempelvis sallad och kyckling för dig som kanske inte är sugen på pizza.

Du kan dessutom beställa såväl glutenfri som vegetarisk lunch i Hallunda, och vi har även billigare lunchalternativ för alla barn under 10 år som äter i restaurangen. Oavsett ålder, preferenser och behov kan du alltså räkna med att hitta något välsmakande på vår lunchmeny.