Lunch i Göteborg

Är det dags att äta lunch i Göteborg? På Pizza Hut kan du välja mellan många olika pizzor på vår prisvärda och uppskattade lunchbuffé. Vi finns i Nordstan, mitt i vimlet, för dig som passerar genom centrum eller vill äta och fylla på med ny energi medan du gör ärenden på stan.

Vi har även Take Away-lunch i Göteborg för dig som vill äta hemma eller någon annanstans istället för inne på vår trevliga restaurang. 

Njut av vår lunchbuffé i Göteborg

Om du vill kunna äta så mycket du vill är vår lunchbuffé i Göteborg ett utmärkt val. Här får du flera olika pizzor att välja mellan, varav ett alternativ är vegetariskt. På så sätt kan du komma fram till vilken som är din favoritpizza i vårt stora utbud. Lunchbuffén blir ett riktigt skrovmål till ett mycket förmånligt pris! Måltidsdryck, sallad med många fräscha alternativ och kaffe efter maten ingår dessutom. 

Gör en besparing med våra luncherbjudanden i Göteborg

Vi har nästan alltid erbjudanden som gör det extra förmånligt att välja Pizza Hut för en lunch i Göteborg. Bland annat har vi särskilda erbjudanden för dig som väljer en Take Away-lunch. Du bestämmer själv om du vill ringa in en beställning, använda vår smidiga app eller beställa maten på plats i restaurangen. På Pizza Hut i Nordstan kan vi även erbjuda hemkörning. På så sätt kan du bespara dig alla former av besvär och koncentrera dig på annat än att laga och hämta mat.

Vi är kända för våra Pan pizzor med många olika toppings. Oavsett om du äter kött eller om du är ute efter en vegetarisk lunch i Göteborg ska du kunna hitta ett alternativ som faller dig i smaken. Du vet väl om att vi har pizzor med flera olika typer av bottnar? Till exempel lite tunnare och härligt frasiga pizzor bakade med surdeg.

Ät lunch i Göteborg tillsammans med barn

Även barn kan äta gott på Pizza Hut i Nordstan. Vi har rätter som är särskilt framtagna för att barn ska tycka om dem. Barn under 10 år äter dessutom billigare om ni sitter i restaurangen. Även du som har en allergi mot gluten kan hitta goda alternativ till din lunch i Göteborg på Pizza Hut.

Även under lunchen kan du beställa från vår à la carte-meny. Där hittar du inte bara pizzor utan även mycket annat, som till exempel:

  • Kyckling

  • Sallader

  • Smårätter

  • Goda efterrätter