Lunch i Barkarby

Letar du efter ett bra ställe att äta lunch i Barkarby? Vi på Pizza Hut erbjuder mängder av grymma erbjudanden vid lunchtid. Här kan du njuta av en stor lunchbuffé, komponera ihop en skräddarsydd pizza eller beställa något annat från vår breda à la carte-meny. Vi erbjuder även take away-lunch och hemkörning för dig som hellre äter någon annanstans.

Ät dig ordentligt mätt på vår lunchbuffé i Barkarby

Är du riktigt hungrig? Då lär du inte bli besviken på pizzabuffén som vi dagligen dukar upp på vår lunchrestaurang i Barkarby. Lunchbuffén i Barkarby består alltid av fem olika pizzasorter – inklusive ett vegetariskt alternativ – och du får dessutom plocka på dig fräscha tillbehör från vår generösa salladsbuffé. Utöver detta ingår även dricka, kaffe och te.

Om du brukar bli lite sötsugen efter lunchen finns det möjlighet att köpa till en smaskig efterrätt. På vår efterrättsmeny finns något för alla smaker, exempelvis:

  • Amerikanska pannkakor

  • Mjukglassbuffé

  • milkshake av glass från Ben & Jerry’s

  • Chocolate chip cookies.

Avnjut dagens lunch i Barkarby eller beställ take away

Vår lunchrestaurang i Barkarby ligger praktiskt belägen på Kalvshällavägen. Oavsett om du kommer körandes längs E18 eller befinner dig på en shoppingrunda i området är det alltså enkelt att svänga in till oss på Pizza Hut för att fylla på energinivåerna. Om du väljer att slå dig ner i vår restaurang kan du räkna med att få avnjuta din lunch i en lugn och trivsam miljö.

Eller du kanske hellre äter på hemmaplan, eller någon helt annanstans? Det finns riktigt grymma erbjudanden att ta del av om du väljer att beställa Take Away-lunch. Vi erbjuder även hemkörning hela vägen fram till ytterdörren.

Hitta allergivänlig och vegetarisk lunch i Barkarby

För oss på Pizza Hut är det viktigt att erbjuda något för alla, och därför finner du både glutenfria och vegetariska alternativ på vår meny. För alla barn som är yngre än 10 år erbjuder vi dessutom billigare lunch om ni väljer att äta i restaurangen.

Vårt pizzautbud är något utöver det vanliga. Du kan antingen välja en färdigkomponerad pizza från vår meny, eller skapa din egen genom att välja bland olika toppings och bottnar. Föredrar du tjock Pan pizza eller tunn surdegspizza? Vi har båda delar! På vår à la carte-meny finns också flera alternativ för dig som kanske inte är så pizzasugen. Här kan du till exempel beställa:

  • Kycklingvingar med god dippsås

  • Krispiga pommes frites

  • Chicken BLT Sandwich

  • Sallader