Pizza Hut drar på pizzafestival – först ut är Sweden Rock Festival

Snart smäller det! I sommar drar Pizza Hut iväg på pizzafestival runt om i landet, och vårt första stopp blir inget mindre än Sweden Rock Festival! Festivalen, som äger rum i Sölvesborg mellan 7 och 10 juni, är känd för att samla ett brett spektrum av musikgenrer, från klassisk rock och heavy metal till blues och punkrock. Det är en hyllning till musik, gemenskap och glädjen i att vara tillsammans med likasinnade.


Festivalmat i form av aptitretande pizzor

Som stolt pizzaleverantör till festivalen kommer vi servera våra aptitretande pizzor till alla peppade festivalbesökare, så att de inte går hungriga medan de njuter av den fantastiska musiken och festligheterna. Under evenemanget kommer vi ha en monter där vi säljer våra klassiska signaturpizzor och erbjuder ett urval av pizzor för alla smaker, från klassisk Pepperoni Lovers till vegetariska alternativ. Den perfekta festivalmaten med andra ord!


Musik och pizza – en magisk kombination 

Musik för människor samman, och det gör mat också. Vår närvaro på festivalen är det perfekta tillfället för oss att kombinera dessa två passioner och dela vår kärlek till pizza. Personalen som kommer jobba på plats är supertaggade och ser oerhört mycket fram emot att få vara på plats och representera Pizza Hut.


Följ med bakom kulisserna

Vi vill självklart att alla pizzalovers där ute, stora som små, ska få hänga med på hela resan i sommar. Vi kommer löpande uppdatera er om allt kul som händer bakom kulisserna på festivalen, både här på vår hemsida och våra andra sociala kanaler. Håll utkik för mer information om nästa stopp på vår turné och lägg #pizzafestival på minnet! 


         

Tagga #pizzafestival