Jobba hos oss

Möt våra medarbetare

bjorn2

Rebecca Andersson, Restaurangchef, Norrköping

Hur länge har du arbetat på Pizza Hut?
Jag har arbetat 9,5 år på Pizza Hut.

Vad har du för roll i restaurangen och vad innebär den?
Idag jobbar jag som restaurangchef i Norrköping. Vilket innebär att jag är ansvarig för restaurangens drift och utveckling. Jag gör allt ifrån att lägga schema, planera marknadsföring, utbilda/utveckla personal till att sätta upp mål för restaurangen/personalen, följa upp, rekrytera, arbeta mot budget och företagets uppsatta mål.

Varför rekommenderar du andra att söka arbete på Pizza Hut?
Jag rekommenderar andra att söka jobb på på Pizza Hut för det finns ingen gräns för hur långt man kan gå eller utvecklas, det är endast en själv som sätter gränser. Konceptet är spännande och otroligt roligt att jobba med.


bjorn2

Henrik Walter, Biträdande restaurangchef, Jönköping

Hur länge har du arbetat på Pizza Hut?
Jag har arbetat på Pizza Hut i Jönköping ett år nu. Så länge vi har haft öppet i Jönköping. 

Vad har du för roll i restaurangen och vad innebär den?
Min roll inom Pizza Hut just nu är biträdande Restaurangchef. Jag började som servis och inom loppet utav tre dagar blev jag tillfrågad om jag kunde tänka mig att jobba som skiftledare. Nu har jag nyligen fått biträdande restaurangchefs titel. 

För mig innebär det att jag kan driva restaurangen precis som min nuvarande restaurangchef. 

Men mer konkret så har jag hand om personalen och utbildningen i Jönköping, ser till att alla utvecklas och har en härlig atmosfär att jobba i. Ser till att skiften fungerar och håller sig till vår standard och att restaurangen fungerar i drift.

Varför rekommenderar du andra att söka arbete på Pizza Hut?
På Pizza Hut jobbar vi främst för att skapa en otroligt bra arbetsgivare. Det gör vi genom att lägga stor fokus på vår personal. Ser vi till att personalen får kompetens och respekteras inom den härliga arbetsharmonin som vi skapar för alla så blir det inte annat än underbar service. 

Det är väldigt härlig känsla att jobba bland oss och komma in i familjen där man kan trivas och finna sin egen individ. 

Man får även chansen att suga åt sig stora mängder av kunskap inom branschen då vi sitter på väldigt erfaren och duktig personal. Som är pedagogiska nog att lära ut till alla individer! 

Plus att man har tillgång till cookie dough!  


bjorn2

Rodi Shekho, Skiftledare, Linköping

Hur länge har du arbetat på Pizza Hut?
Jag är inne på mitt fjärde år här på Pizza Hut.

Vad har du för roll i restaurangen och vad innebär den?
Jag jobbar idag som skiftledare. Det innebär att man ansvarar för driften utav restaurangen. Ser till att alla stationer funkar och kunna hjälpa till både i köket samt ute i matsalen. Man har ansvar för personal samt ser till att alla våra gäster upplever standarden vi har här på Pizza Hut.

Varför rekommenderar du andra att söka arbete på Pizza Hut?
Pizza Hut är ett perfekt företag för den som vill utvecklas. Har du engagemanget och viljan, så finns flera utbildningar som Pizza Hut gärna bistår med. Här finns bra förutsättningar för personer som tycker om ansvar och har drivkraften att vilja uppnå bra roller inom restaurang men även utveckling för dig som person.