Lunch i Linköping

Om du ska äta lunch i Linköping är du varmt välkommen till oss på Pizza Hut. Här kan du äta gott och ta del av flera fina erbjudanden vid lunchtid. Pröva olika pizzasorter och ät dig mätt på vår lunchbuffé eller välj en rätt från vår à la carte-meny. Vi erbjuder både take away-lunch och hemkörning om du föredrar att äta lunch i Linköping någon annanstans än på vår restaurang.

Ta del av vår generösa lunchbuffé i Linköping

För vår lunchbuffé på Linköping betalar du lika mycket, hur mycket du än äter. Det är alltså ett prisvärt alternativ för dig som vill äta dig riktigt mätt. När du väljer vår buffé som lunch i Linköping kan du välja mellan flera olika pizzor och även ta för dig av vår salladsbuffé. Måltidsdryck och kaffe eller te efter maten ingår också i priset.


Vi har alltid en pizza med vegetarisk topping på vår lunchbuffé i Linköping. Om du uppskattar att avsluta en god måltid med något sött kan du välja mellan flera olika efterrätter. Till exempel chokladkaka, pannkakor eller milkshake gjort av glass av högsta kvalitet. Vi har även glassbuffé!

Ät dagens lunch i Linköping på vår välbelägna restaurang

Vår lunchrestaurang i Linköping ligger centralt, nära Nygårdsinfarten och ett stort antal varuhus och butiker. Kom in på en lunch eller beställ take away ifall du vill äta någon annanstans än i våra mysiga lokaler. Du har även möjlighet att få mat hemkörd om du skulle föredra det. Vid take away har vi alltid grymma deals som ger dig mer mat för pengarna!

Vi erbjuder barnvänlig lunch i Linköping

Hos kan barn under 10 år äta extra billiga och anpassade rätter från en egen meny. Vi kan också erbjuda rätter som passar dig som vill äta vegetariskt eller som är allergisk mot gluten. Att alla ska kunna äta oavsett krav och preferenser är viktigt för oss på Pizza Hut.

Stort och varierat utbud

Vi på Pizza Hut är kända för våra Pan pizzor med lite tjockare botten som du kan beställa med många olika toppings. Men du vet väl att vi även har andra typer av pizzor? Testa gärna en gjord på surdeg med tunn och frasig botten. 


Om du inte känner för att äta pizza till lunch i Linköping finns det många andra rätter i vår meny, till exempel:


  • sallad

  • kycklingvingar med dipp

  • pommes frites

  • smörgåsar.